torsdag 2 februari 2012

Vintern kom med besked iår också!

I morse när vi påbörjade dagen hade vi -32° här. Härligt, eller inte. Man kvicknade ialla fall till när man var ute på morgonrunda med hundarna. Det blir säkert lika kallt inatt också, eftersom det är över -25° redan. Ja, angående vädret är det ju väldigt svårt att få människor nöjda. Endera är det för varmt eller för kallt. Och jag själv är inte bättre, jag klagar också på vädret titt som tätt. :)

Annars flyger dagarna iväg i rasande fart här, Aron är in i en verkligt intensiv period just nu. Han sover knappt om dagarna, ½ timmes pass nu som då slumrar han in. Utomhus sover han betydligt bättre, men det har ju inte varit så lämpligt den senaste tiden. Men han fortsätter med sin goda nattsömn, kl 21.00 är det natt tycker han och sover oavbrutet fram till 07-08 ungefär. Lyxigt värre tycker vi! :)

Han har nu förutom potatis också smakat på både morot och päronpuré. Det är smaskens! Speciellt päronpurén är en hit! Men morot och potatis är bra det också. Vid rådgivningen tycker dom vi ska fortsätta öka på med fast föda, han är ingen liten kille längre som enbart mjölk duger åt. Bara att inse, snart har vi ingen liten bebis längre!

Nu ska jag koka kaffe och sen dammsuga här, det behövs verkligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar