torsdag 26 januari 2012

Full rulle

Idag packade jag och Aron ihop lite grejer och for på utflykt ända till Esse. Där hälsa vi på Frida och hennes lilla prinsessa Anya. Det var så roligt att se dem igen! Både Anya och Aron växer så det knakar, inga småbabysar vi har längre kunde vi konstatera.

Sen hann vi bara hem, slänga i sig lite mat och så blev det en utflykt till Markby. Galaxy hade blivit sparkad, så vi kollade igenom såren lite noggrannare för att konstatera att det inte behöver sys.

Nu blir det lugna puckar resten av kvällen, Aron powernappar och jag sitter med laptopen i famnen och slötittar på tv. Dagens + går nog till Ifolor som har en himla snabb leveranstid! Jag skickade in 100 foton för framkallning i tisdags, och redan idag damp dom ner i postlådan. Wow!! :)

3 kommentarer:

  1. Kanske ni vill kom hit nåndag nästa vecka? Ja, ifolor e jäkligt snabb! + i kanten.

    SvaraRadera
  2. Jo, he sku va roligt!:) Har ni na skillna på dag? Va ja komber på nu har vi it na skillt inboka.. så vi e no ganska så ställbar!

    SvaraRadera
  3. På måndag em ska ja ti rådgivningen å på torsdag förmidda kommer en"gubb" från puustelli å mäter så köki faktiskt passar.. men annos e vi nog lös å ledig ;)

    SvaraRadera